Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyugdíjasmentalitás: két golyóstollért az unokák jövőjét is!
  2016-06-18 10:37:25, szombat
 
  Nyugdíjasmentalitás: két golyóstollért az unokák jövőjét is!

Posted on 2016-06-18


Plusznyugdíjat osztanak a választások előtt


A legnagyobb választói csoport tagjainak 2017 novemberében 20 ezer forint kiegészítő juttatás néz ki.
A választások előtt pár hónappal kiegészítő juttatásra számíthatnak majd a nyugdíjasok. Az eredeti tervek szerint jövő januárban ugyan csupán 0,9 százalékkal növeli a kormány a nyugdíjakat - a rendszerváltás óta nem volt ilyen kis mértékű a nyugdíjemelés, emiatt a Nyugdíjasok Országos Szövetsége ki is fakadt -, mert a napokban elfogadott, 2017-es költségvetésben azt jósolták, 0,9 százalékkal fog drágulni az élet, annyival nőnek átlagosan az árak.
Csakhogy ez nem lesz így - ezt már a jegybank mellett a független Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest (KFIB) is állítja, a civil szervezet ugyanis alaposan átszámolta a jövő évi várható folyamatokat. A KFIB - hasonlóan a jegybankhoz - 2,4 százalékos inflációt valószínűsít.

nyds
Ha így lesz, a szabály ilyenkor az: novemberben év elejéig visszamenőleg kiegészítő nyugdíjemelést kell végrehajtani. A másfél százalékos differencia nagyon is sokat jelent: az átlagnyugdíj most 120 ezer forint körül alakul, havi átlagosan 1800 forintos kiegészítő emelésben részesül a legnagyobb választói csoport, 2017 novemberében egy összegben 20 ezer forint áll a házhoz.
Az Orbán-kormánynak egy másik nagy húzására is rávilágítottak a KFIB anyagát bemutató tájékoztatón. A szervezet ügyvezetője, Romhányi Balázs célzott rá, a gyatra gazdasági növekedési teljesítmény miatt tekintélyes költségvetési lazítást hajt végre a kormány idén és jövőre is.
Pénzszórás nélkül még Orbán nagy álma, a nullás, vagyis hiány nélküli költségvetés is elérhető lenne az évtized végére - de most mégis máson lesz a hangsúly. A beinduló költekezés ­miatt a 2010 óta kézben tartott deficit nagyon elszalad a szakértők szerint: idén éppen csak alatta marad az EU-ban kiemelt figyelemmel kísért 3 százalékos GDP-arányos szintnek, 2017-ben pedig 3,7 százalékra ugrik fel.
Emiatt aztán megszorítást kell végrehajtania a kormánynak - a nagy trükk az, hogy csak a 2018. tavaszi parlamenti választások után. A választásokig ejnye-bejnyével és figyelmeztetéssel meg fogja úszni az EU részéről az Orbán-kormány, az uniós menetrend szerint pedig csak 2018 áprilisában derül ki hivatalosan, hogy a hiány messze túl van a Brüsszel által tolerálható szinten.
Az uniós miniszterek leghamarabb pedig májusban vagy júniusban szoríthatják rá a kabinetet, hogy húzza meg a nadrágszíjat - de akkor már túl leszünk a parlamenti képviselői voksoláson. Amennyire jó hírrel szolgáltak a KFIB szak­értői a nyugdíjasoknak, annyira borús képet festettek a versenyszektorban dolgozók számára. Bár idén sorjáznak a hírek óriási vállalati béremelésekről, ez nem fenntartható.

áaa
A bérnövelést főként a szakemberhiány hajtja, szokatlanul nagy, 4-5 százalék közötti reálbér-emelkedést eredményezve. Az ilyen mértékű emelés azonban szinte biztosan a cégek profitjának kárára megy, amit pedig nem fognak tolerálni. Idén év végén a jó világ véget érhet, Romhányiék becslése szerint jövőre még szerény reálbér-emelkedés lesz a magánszektorban, de utána két évig a reálbér vissza fog esni.
(NOL)
Bal-Rad komm: “...Amennyire jó hírrel szolgáltak a KFIB szak­értői a nyugdíjasoknak, annyira borús képet festettek a versenyszektorban dolgozók számára..." - Már amennyiben! Mert ÁTLAG (!) HÚSZEZER FORINT a nyugdíjasoknak (hiszen lesz akinek csak ötezer, lesz akinek harmincezer forinz lesz az egyszeri juttatás mértéke!) 2017 Karácsony előtt legfeljebb arra lesz jó, hogy lesz aki tud ajándékot adni az unoká(k)nak.
-Viszont NAGYON HÁLÁSAK LESZNEK az odavetett alamizsnáért! A döbrögista hordának lesznek hálásak, a magyarországi nyugdíjasok-a LEGNAGYOBB VÁLASZTÓI RÉTEG! Ők-lásd Dunaújváros-AKIK ADOTT ESETBEN KÉT “AJÁNDÉK" GOLYÓSTOLLÉRT HAJLANDÓAK a hordajelöltekre szavazni, ELDÖNTHETIK a 2018-as “választások" sorsát! Tulajdonképpen egy mézesmadzaggal, ami pedig a társadalom számára fojtókötél.
A döbrögista horda nem hülyegyerekek gyülekezete. (A horda kifejezés alatt az agytröszt és a kimódoló-végrehajtó banda értendő!)
Erőszakos, gonosz, rablótermészetű népség-de rafinált! Hosszú távban gondolkodnak-MEGTERVEZVE A LÉPÉSEIKET! Saját maguk érdekében. Ez pedig a 2010-es falkaforradalmi kétharmad óta jellemző. Az egy más kérdés, hogy mi lesz 2018 után, egy újabb megnyert “választást" követően!
Ők már tudják! Totális összezuhanás! Ők már tudják, hogy számukra csak a menekülés marad a tízezermilliárdokkal! Ők erre készülnek már 2010 óta! Számukra ezért ÉLETFONTOSSÁGÚ A 2018-AS “VÁLASZTÁS" MEGNYERÉSE! Hatalomból könnyebb menekülni!
A nyugdíjasok pedig csak az unokáknak adható ajándék lehetőségéig tudnak gondolkodni! Az, hogy az unokák jövőjét vágták/vágják tönkre havi ezer forintért!-azt nem fogják fel! Helyettük a döbrögista horda gondolkodik. Amely tisztában van azzal, hogy 2018 után NYUGDÍJ SEM LESZ!
De az már legyen a rájuk szavazók és rájuk nem szavazók gondja! Oldják meg a problémáikat maguk!
ŐK A SAJÁT GONDJAIKAT HATALOMBÓL MEG FOGJÁK OLDANI! Könnyedén.


http://www.balrad.com/2016/06/18/nyugdijasmentalitas-ket-golyostollert-az-unokak- jovojet-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rablótermészetű, hordajelöltekre, költségvetésben, falkaforradalmi, magánszektorban, rávilágítottak, nyugdíjasoknak, életfontosságú, nyugdíjemelést, tulajdonképpen, béremelésekről, plusznyugdíjat, szakemberhiány, rendszerváltás, mézesmadzaggal, hülyegyerekek, nyugdíjemelés, költségvetési, végrehajtania, választásokig, visszamenőleg, golyostollert, magyarországi, golyóstollért, lehetőségéig, folyamatokat, eredményezve, alamizsnáért, megszorítást, fenntartható, tájékoztatón, teljesítmény, novemberében, összezuhanás, gondolkodnak, számíthatnak, unokák jövőjét, választások előtt, legnagyobb választói, eredeti tervek, nyugdíjakat –, napokban elfogadott, jegybank mellett, független Költségvetési, civil szervezet, jegybankhoz –, szabály ilyenkor, másfél százalékos, átlagnyugdíj most, másik nagy, szervezet ügyvezetője, gyatra gazdasági, Nyugdíjasok Országos Szövetsége, Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest, Romhányi Balázs, Mert ÁTLAG, HÚSZEZER FORINT, NAGYON HÁLÁSAK LESZNEK, LEGNAGYOBB VÁLASZTÓI RÉTEG, Ők-lásd Dunaújváros-AKIK ADOTT ESETBEN KÉT, GOLYÓSTOLLÉRT HAJLANDÓAK, ÉLETFONTOSSÁGÚ, NYUGDÍJ SEM LESZ, SAJÁT GONDJAIKAT HATALOMBÓL MEG FOGJÁK OLDANI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Egyszerűen  Muratáj  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Nehezen engedem  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Beney Zsuzsa - Álom  Viharban csak az a fa marad ál...  Alvó cica  képre írva  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Szép estét  A boldogság ült a világvégén  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  802 esztendeje, 1222. április ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Az udvariasság alapja: önismer...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Gizike bar...  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Ahogy emelkedik a rezgés...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  William Shakespeare idézet  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Ma  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam Krisztinától  Búzaszentelés  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Ünnepelj csak  Naplemente  A boldogság ült a világvégén 
Bejegyzés Címkék
unokák jövőjét, választások előtt, legnagyobb választói, eredeti tervek, nyugdíjakat &#8211, napokban elfogadott, jegybank mellett, független Költségvetési, civil szervezet, jegybankhoz &#8211, szabály ilyenkor, másfél százalékos, átlagnyugdíj most, másik nagy, szervezet ügyvezetője, gyatra gazdasági, kormány idén, évtized végére, beinduló költekezés, szakértők szerint, kormánynak &#8211, nagy trükk, választásokig ejnye-bejnyével, uniós menetrend, hiány messze, uniós miniszterek, nadrágszíjat &#8211, parlamenti képviselői, versenyszektorban dolgozók, hírek óriási, bérnövelést főként, szakemberhiány hajtja, ilyen mértékű, cégek profitjának, reálbér vissza, egyszeri juttatás, odavetett alamizsnáért, döbrögista hordának, magyarországi nyugdíjasok-a, hordajelöltekre szavazni, 2018-as &#8220, társadalom számára, döbrögista horda, horda kifejezés, 2010-es falkaforradalmi, újabb megnyert, menekülés marad, 2018-AS &#8220, nyugdíjasok pedig, unokáknak adható, rájuk szavazók, problémáikat maguk, rablótermészetű, hordajelöltekre, költségvetésben, falkaforradalmi, magánszektorban, rávilágítottak, nyugdíjasoknak, életfontosságú, nyugdíjemelést, tulajdonképpen, béremelésekről, plusznyugdíjat, szakemberhiány, rendszerváltás, mézesmadzaggal, hülyegyerekek, nyugdíjemelés, költségvetési, végrehajtania, választásokig, visszamenőleg, golyostollert, magyarországi, golyóstollért, lehetőségéig, folyamatokat, eredményezve, alamizsnáért, megszorítást, fenntartható, tájékoztatón, teljesítmény, novemberében, összezuhanás, gondolkodnak, számíthatnak, költségvetés, nadrágszíjat, problémáikat, valószínűsít, szoríthatják, végrehajtani, átlagnyugdíj, szokatlanul, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.